Escopinyes gravades a l’antiga

 Ingredients: 24 d’escopinyes, pa ratllat, all i julivert, moraduix (opcional), sèu de porc, 2 ous, oli d’oliva i sal

Elaboració: Obrirem per la meitat de les escopinyes i en traurem el bo que anirem guardant dins un ribell. Reservarem les closques buides. Capolarem o mesclarem els bons de les escopinyes amb pa ratllat, alls i julivert, moraduix, una cullerada de sèu de porc i sal fins aconseguir una pasta compacta, a la qual afegirem un parell d’ous batuts. Obrirem l’altra dotzena d’escopinyes, sense treure’n els bons, i les omplirem amb la pasta que hem fet. Si en sobra, podem emprar les closques buides que hem reservat. Posam damunt cada mitja escopinya unes gotetes d’oli d’oliva i les torram damunt les graelles tot anant alerta que no es facin massa i es cremin. Si voleu també podeu optar per a fer-les al forn, just donant-lis uns minuts de grill, dos o tres com a molt perquè no es ressequin.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.