Llom amb esclata-sangs

 Ingredients: 1 quilo de llom de dos colors, 1 quilo d’esclata-sangs, sobrassada tendra, 4 grans d’all, all i julivert picats, pebre bord, 1 fulla de llor oli d’oliva i sal.

Elaboració: Farem ben net els esclata-sangs i els reservam. Dins una paella o tià de terra fregirem els grans d’all i la fulla de llor. Quan comencin a sofregir hi afegim les tallades de llom, i quan estiguin ben daurades, les treim i dins el mateix oli hi sofregim els esclata-sangs amb la sobrassada tallada a bocinets d’un dit. Deixam confitar un poc, hi tornam a afegir els talls de llom, espolsam de pebre bord, la picada d’all i julivert, salam, donam un parell de remenades i servim a taula acompanyat de patates fregides, o bé com es feia antigament de monyaco fregit amb sèu de porc. També si voleu, en tost de servir al plat amb els tubercles, podeu omplir uns cócs, que de segur disfrutareu de meravella amb aquest plat rei de la tardor menorquina.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.