La Lluna i els aliments

Certs períodes del cicle llunar fan que els aliments s’assimilin millor i són més beneficiosos per aquelles persones que tenen l’estòmag delicat. En Lluna Creixent s’assimilen millor els nutrients. En Lluna Creixent i ascendent, la digestió requereix menys energia, pel que és menys pessada. Les persones amb problemes d’estrenyiment, especialment aquells que tenen signe de foc (Àries, Lleó i Sagitari), durant els nodes llunars han d’evitar consumir aliments amb poca aigua, com per exemple els cereals. Per a gaudir d’una bona salut, hem de menjar aliments variats, prioritzant sempre els de temporada, producte local, i de manera especial augmentar el consum de fruites i verdures fresques, tot tornant als hàbits de compra al mercats i petites botigues locals.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.