Greixera de carabassa a l’antiga

Ingredients: 10 unces de carabassa bullida i pelada, 10 unces de sucre, 3 ous (vermells i clares), canyella en pols, mantega de Menorca i la pell d’una llimona ratllada.

Elaboració: Bullirem la carabassa i un cop bullida la deixem refredar i degtotar. Després la tallem a bocins i els eixugam amb un cànyem de cuina ben net per tal d’absorbir l’aigua. Tot seguit els posam dins un ribell o bol i els aixefam amb una forquilla. Hi afegim els ous, el sucre i la canyella en pols i la pell de la llimona ratllada fins aconseguir una pasta que la ficarem dins una palangana, untada de mantega de Menorca, que enfornarem uns 20-25 minuts. Un cop cuita, deixem refredrar i abans de servir a taula la ben regarem amb sucre en pols. Notes: 10 unces són 330g. En tost de carabassa podem emprar patates -que s’han de bullir amb la pell i després pelar-, monyacos o pastanagues. Quan les aixefeu sempre amb una forquilla, no ho faceu amb el turmix, quedarà xicletós.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.