Més de 9.000 menús venuts en la recent edició de Mostra de Cuina Menorquina En una edició marcada per la crisi sanitària i econòmica, des de l'Associació de Restauració de Menorca es declaren satisfets amb el resultat de l'esdeveniment

La Mostra de Cuina Menorquina ha tancat una edició marcada per la crisi sanitària i econòmica que, malgrat les dificultats patides, ha venut més de 9.000 menús entre els 23 restaurants participants.

El president de l’Associació de Restauració de Menorca, José Bosch, ha realitzat una valoració global molt positiva de la Mostra de Cuina Menorquina 2020 i ha declarat que “una vegada finalitzada la XI edició de la Mostra de Cuina Menorquina, des de l’Associació de Restauració de Menorca podem afirmar que, malgrat tots els problemes amb els quals els restauradors ens hem trobat a causa de la pandèmia de la COVID-19, com la baixa presència de turistes, restriccions d’aforament, tancament de la temporada prematura d’alguns restaurants, la cancel·lació de les proves esportives amb qui s’havia planificat comunicació i promoció conjunta…etc, però sobretot una gran incertesa que ha fet que alguns restaurants no s’atrevissin a apuntar-se per no saber si aguantarien fins a principis d’octubre, estem molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment”.

Després de recollir les dades i poder parlar amb els restaurants participants, la valoració de l’esdeveniment és d’un 4,23 sobre 5 en l’enquesta realitzada i el grau de satisfacció dels participants ha estat bo.  A més, la immensa majoria dels establiments adherits participaran en la següent edició.

Així mateix, José Bosch també ha afegit que “la valoració de la comunicació i la publicitat de l’esdeveniment, especialment fora de l’illa, ha estat molt superior a edicions anteriors gràcies a la professionalització de l’organització i a l’esforç realitzat pels col·laboradors per a donar difusió. Aquest fet és molt important per valorar la qualitat dels restaurants de l’illa i incrementar el número, que creix any rere any, de visitants que trien Menorca per a gaudir dels seus magnífics restaurants, de la seva gastronomia i de la Mostra de Cuina Menorquina”.

Des de l’organització es vol agrair l’esforç realitzat a tots els patrocinadors i col·laboradors, “sense ells seria impossible la realització d’aquest cita, que s’ha consolidat com l’esdeveniment gastronòmic de referència a l’Illa”.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.