Les albergínies farcides d’anfós del Rocamar

Recuperar els plats que van crear escola i van donar valor a la cuina menorquina és una de les feines a fer de cara a 2022, on la nostra illa estarà a l’ull dels amants de la bona teca al ser Regió Europea de Gastronomia.

Plats com aquestes albergínies farcides d’anfós haurien de ser plats a recuperar, plats que hauríen d’estar a les cartes del nostres restaurants, com aquestes de la fotografia elaborades pel mestre Miquel Mariano, actual president de Fra Roger, a l’homenatge tributat fa uns anys a Josep Borràs, president fundador de Fra Roger i mestre de mestres de cuina menorquina als fogons del Rocamar.

Recuperar aquests plats és feina de tots els que estimam la gastronimia menorquina, i compromís d’Adminstracions, patronals i associacions, a més dels mateixos cuiners perquè Menorca sigui una destinació única i diferenciada, conegura arreu per la seva cuina.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.