Baron de Ley, Blanc 2018

 data-srcset

Estam davant un blanc expressiu elaborat amb Viura i Verdejo, dues varietats que Barón de Lley escolleix com a cupatge un  85%  de Viura i un 15%  de Verdejo per a oferir un vi equilibrat, molt fresc i amb una gamma aromàtica molt atractiva. Records de fruita exòtica, herbes aromàtiques com l’anet i una harmonia perfecta entre alcohol i acidesa.

NOTA DE TAST

Vista: Color groc pàl·lid de reflexos verdosos.
Nas: En nas sorprèn per la seva gran expressivitat, amb una atractiva gamma d’aromes exòtics, herbes aromàtiques i anet.
Boca: En boca, perfecte equilibri entre alcohol i acidesa. És fresc i llarg.
Temperatura de servei: Entre 7 i 10ºC.

MARIDATGE

Tapes Menorca

És un vi ideal per a maridar amb peix, marisc, carns blanques, formatges suaus i cuina oriental.

Ens anirà bé per anar de tapes acompanyant unes croquetes de bacallà, pop a la gallega, formatges fumats com el San Simón d’Acosta, patates braves, calamars a la romana.

També per tapes a base de marisc com unes cloïsses al vapor, uns musclos a la marinera, unes navalles a la planxa, escopinyes gravades al natural, escopinyes de gallet a la graella.

Peixos a la graella o a la planxa com uns molls, llobarro, orada, a més de peixos a la sal o bé al forn amb patates, a més de rap a la marinera o amb salsa d’ametlles.

Podem optar per plats típics de la nostra cuina marinera com uns verderols o unes llampugues amb pebres i tomatigat, panadera de rotja, bullit de peix, caldera de llagosta, arròs caldós de peix i marisc i la nostra estimada caldera de serrans i peix de roca.

Marida a la perfecció amb els plats on el bacallà n’és el protagonista. Bacallà arrebossat amb tomatigat, bacallà amb porros, bacallà a la llauna, bacallà gratinat amb all i oli de poma, panadera de bacallà…

És el vi ideal pel seu cupatge i equilibir per a compartir amb la cuina japonesa, sushi tradicional, rolls tempuritzats, sashimi de salmó, tàrtar de tonyinya, tempura de llagostins…

És un vi molt recomanable i que podreu trobar a la botiga de Gin Xoriguer a Maó.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.