Llengua amb tàperes

 Ingredients: 1 llengua de vedella, 4 cebes grosses, 2 tomàtigues, 1 pebre verd, 6 grans d’all, 1 got de vi blanc, 2 gots de brou, 4 cullerades de tàperes de Menorca envinagrades, all i julivert picats, pebre negre, 1 fulla de llorer, oli i sal.

Elaboració: Dins una olla a pressió bullirem durant 45 minuts la llengua sencera i quan hagi refredat la tallarem a trossets ben prims. Reservam un got del brou. Dins un tià de terra sofregirem les cebes tallades a rodelles ben finetes amb els alls pi- cats, sal i la fulla de llor. Quan la ceba agafi color hi afegiu els alls i el pebre verd ben picadets i ho deixeu sofregir uns minutets per posar-hi després les tomàtigues de ramallet ratllades, sense pell ni pipides. Deixau que el sofregit es ben confiti. Hi posau el got de vi blanc, deixeu que evapori, i quan hagi reduït hi afegiu les talladetes de llengua. Deixeu que sofregeixin un parell de minuts i hi afegim el got de brou i la picada d’all i julivert i les tàperes deixem reduir a foc dolç remenant de tant en tant. Quan el suc hagi minvat a la meitat el plat està llest.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.