Arròs amb llomillo i esclata-sangs

 Ingredients: 1 got d’arròs per cada dues persones, 2 gots de brou per cadascún d’arròs, 1 llomillo de porc tallat a daus, mig pebre verd, dos grans d’all, 4 tomàtigues, 100 g de mongeta verda tallada, 2 cors de carxofa, un punyat de fesolets, 250 g d’esclata-sangs, 250 g de cames seques, oli d’oliva, safrà i sal.

Elaboració: Dins un tià de terra amb oli d’oliva sofregim primer els talls de carn i els reservam. Dins el mateix oli sofregim els bolets (nets) i els reservam. Seguidament feim el sofregit amb el pebre verd i els grans d’all ben picats i quan agafin color les tomàtigues ratllades, sense pell ni pipides. Quan comenci a confitar hi afegim els cors de carxofa tallats a quatre parts, les mongetes tallades a bocins i els fesolets. Deixam que es confiti uns 5 minuts, afegim la carn i el brou. Quan arranqui el bull hi posam l’arròs i el safrà. Anam remenant en tot moment mentres es beu l’aigua. Tastam de sal i corregim. Quan hi manquin 5 minuts hi afegim els bolets. Deixam reposar 5 més i servim.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.