Les panades de molls del Fornet de La Soca Arqueologia gastronòmica de la mà de Tomeu Arbona

Quan vaig a Palma una de les cites obligades és anar fins al Fornet de La Soca i visitar als amics Tomeu Arbona i Maria José, que des de fa uns mesos a més del fornet de l’antic Forn des Teatre al carrer Unió, ara també gaudeixen d’un nou espai a pocs metres de Cort, a l’antic casal de Can Corbera, on el seu mostrador d’especialitats sempre crida l’atenció de la gent.

Un dels productes que més m’agrada del Fornet de la Soca, i mirau que en tenen molts i bons, són les seves panades (formatjades que deim a Menorca) de molls. De fet el moll de roca és un dels peixos que més m’agraden i amb aquestes panades de veritat que és un gustàs menjar-les, i us les recoman, com també ara que n’és temporada, les seves panades de llampuga amb pebres.

Arqueologia i producte local, artesans de les farines locals i amb una manya que pocs tenen.

Si aneu a Palma, és una cita foodie imprescindible.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.