Arròs amb pop

 Ingredients: Un pop gros, 1 pot de sofregit, 1/2 quilo d’arròs, 1 litre d’aigua, oli d’oliva, safrà i sal.

Elaboració: Haurem congelat un parell de dies el pop i després els deixam descongelar a la gelera. El tallam, eixugam i sofregim dins el tià de terra amb oli d’oliva. Quan agafi color, haurà reduït, hi posam el pot de sofregit i deixam que es confiti 5 minutets a foc dolç. Hi posam l’aigua, el safrà, salam i deixam que arranqui el bull. Tastam, corregim de sal i abocam l’arròs. A partir d’aquí remenam en tot moment amb una cullera de fust perquè l’arròs no s’aferri al tià. Quan s’hagi begut tota l’aigua, apagam foc, deixam tovar uns minuts i servim a taula.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.