4 Rayas Tempranillo 2018 El primer Ribera del Duero de l’emblemàtica bodega 4 Rayas. Espai patrocinat per VINUN-Menorca

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam tot un clàssic dels vins de la DO Ribera del Duero, el 4 Rayas Tempranillo 2018. El primer Ribera del Duero de l’emblemàtica bodega. Monovarietal Ull de Llebre de vinyes velles amb una criança de quatre mesos en bóta de roure francès i roure americà.

NOTA DE TAST

Vista: Color vermell cirera intens amb capa mitjana i rivets granats.

Nas: Potent i equilibrat, amb aromes a fruita negra madura, fruites de bosc (mora, mora d’esbarzer) torrefactes, vainilla i especiats

Boca: Pas vellutat, suau i persistent deixant notar l’elegància característica dels millors negres de la Ribera del Duero.

MARIDATGE

Entrecote del restaurant Pinzell. Foto: Bep Al·lès@

Carns vermelles, plats de caça, carns a la brasa, verdures a la graella i bolets.

Mitjanes de vaca vermella de Menorca reposada 45 dies, fetes a la graella amb llenya d’alzina. Entrecote al formatge vell de Menorca, llomillo de vedella amb salsa de formatge blau.

Costelles de cabrit, de be o de porc a la graella, xurrasco a la brasa, pollastre al grill, conill a la graella acompanyat d’all i oli… ideal per a barbacoes.

Porcella de Menorca al forn. Rels Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb plats de cullera com les panaderes de coll de be o plats de carn com uns peus de porc amb tomatigat, xenc amb pebres vermells, carn amb salsa, fetge fregit amb all i julivert, ronyons al Xerez, porcelles i bens al forn.

Tataki de tonyina, Hotel Bahia. Foto: Bep Al·lès

També és una bona opció per a plats de peix com la panadera de bacallà amb ous durs, un marmitako de tonyina, unes sirvioles o unes llampugues amb pebres vermells i tomatigat, pop amb cebes o uns verats al caliu, o acompanyant un tataki de tonyina vermella.

Marrania. Foto: Bep Al·lès©

Graellades de verdures de temporada, marrania, tumbet, frit de verdures, albergínes plenes, carabassons plens de carn, pebres farcits d’arrós i picadilo de carn.

Cóc amb esclata-sangs. Foto: Bep Al·lès@

Esclata-sangs dins un cóc, gírgoles a la brasa, arròs amb cames seques i costella pelada de porc, llom amb esclata-sangs i arrossos amb bolets.

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat Lluís Coll, informàtic, lector del Setmanari El Iris i subscriptor d’eliris.cat, el nou diari digital.

Si voleu saber més d’aquest vi especial, atractiu i noble, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.