Estrena d’Es Bruc en Viu

Sopars amb música en directe en els emblemàtics xiringuitos És Bruc Sant Tomàs, Es Bruc Santandria i el restaurant Es Bruc Son Bou

09/09/2020
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
Estrena d’Es Bruc en Viu

DIVENDRES 11 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
DUO Bluemoon. Versions pop de totes les èpoques en castellà i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
BEP MARQUÈS. Els seus millors temes i adaptacions de cançons menorquines i d’artistes com Los Secretos, Duncan Dhu, Aute, Joaquín Sabina i Antonio Vega.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
MÈRVILS DUO. Versions d’èxits de sempre i d’ara, de el món de l’soul i de el rock, amb el seu particular segell acústic, format per guitarra, veu i flauta travessera.

DISSABTE 12 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
CARMEN LÓPEZ. Boleros, pop i soul en català i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
IKAARA DUO. Duo acústic format per guitarra (Icar Toset) i veu (Ara Martí). Versions pròpies de jazz i pop rock i adaptacions sempre amb el seu estil natural i particular.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
SERENDIPIA. Duo format per guitarra acústica (José Ruete) i veu (Maria Fortuny). Versions chill-out de clàssics dels 80 i d’ara.

“És la primera vegada que És Bruc aquest tipus d’iniciativa cultural, però des del principi teníem molt clar que volíem fer-ho. És la nostra manera d’agrair als músics de l’illa i en general els bons moments que ens van fer passar durant el confinament amb les seves actuacions darrere de la pantalla o des de les terrasses, finestres o balcons “, afirma Siscu Triay Baber, gerent de l’empresa familiar.

És imprescindible reservar taula.
Enllaços d’interès

Pàgina web Es Bruc: https://www.esbruc.restaurant/
Facebook Es Bruc: https://www.facebook.com/esbruc – @esbruc