Estrena d’Es Bruc en Viu Sopars amb música en directe en els emblemàtics xiringuitos És Bruc Sant Tomàs, Es Bruc Santandria i el restaurant Es Bruc Son Bou

DIVENDRES 11 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
DUO Bluemoon. Versions pop de totes les èpoques en castellà i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
BEP MARQUÈS. Els seus millors temes i adaptacions de cançons menorquines i d’artistes com Los Secretos, Duncan Dhu, Aute, Joaquín Sabina i Antonio Vega.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
MÈRVILS DUO. Versions d’èxits de sempre i d’ara, de el món de l’soul i de el rock, amb el seu particular segell acústic, format per guitarra, veu i flauta travessera.

DISSABTE 12 DE SETEMBRE

Xiringuito És Bruc Sant Tomàs – 21.00 h.
CARMEN LÓPEZ. Boleros, pop i soul en català i anglès.

Xiringuito És Bruc Santandria – 21.00 h.
IKAARA DUO. Duo acústic format per guitarra (Icar Toset) i veu (Ara Martí). Versions pròpies de jazz i pop rock i adaptacions sempre amb el seu estil natural i particular.

Restaurant Es Bruc Son Bou – 21.00 h.
SERENDIPIA. Duo format per guitarra acústica (José Ruete) i veu (Maria Fortuny). Versions chill-out de clàssics dels 80 i d’ara.

“És la primera vegada que És Bruc aquest tipus d’iniciativa cultural, però des del principi teníem molt clar que volíem fer-ho. És la nostra manera d’agrair als músics de l’illa i en general els bons moments que ens van fer passar durant el confinament amb les seves actuacions darrere de la pantalla o des de les terrasses, finestres o balcons “, afirma Siscu Triay Baber, gerent de l’empresa familiar.

És imprescindible reservar taula.
Enllaços d’interès

Pàgina web Es Bruc: https://www.esbruc.restaurant/
Facebook Es Bruc: https://www.facebook.com/esbruc – @esbruc

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.