Blanca Terra obre al públic la seva nova instal·lació amb un nou amb vistes a l’enoturisme Malgrat les circumstàncies actuals i multiplicant els esforços per salvar totes les dificultats sobrevingudes per la crisi del coronavirus, el celler Blanca Terra obre les seves noves instal·lacions enfocades a l'enoturisme i amb nous projectes ben definits.

El passat 11 d’agost la bodega Blanca Terra va obrir per primera vegada les portes de la seva nova instal·lació enfocada a l’enoturisme i on els visitants podran fer un breu viatge per la història de l’elaboració del vi a Mallorca, durant el recorregut al museu, al qual es podrà veure maquinària i altres elements enològics usats entre principis i mitjans de segle XX.

Aquest nou enfocament i que és una aposta clara per donar resposta a les rampants necessitats d’un món, com és l’enològic, en el qual de cada vegada hi ha més adeptes, i a la desestacionalització del turisme a Mallorca, consisteix en què es podran fer visites sense necessitat de reserva prèvia, a l’aire de cada un i dins d’un ampli horari.

A més de submergir-se en el fascinant món de com s’obtenia el vi antany, els visitants podran conèixer de primera mà la història d’aquesta jove celler i veure en primera persona com elaboren els seus vins i la nova tecnologia en la qual es recolzen.

El disseny del celler està pensat perquè el visitant pugui recórrer-la veient tots els seus racons i pugui fer-se una idea del procés de l’elaboració del vi, i de com treballa Blanca Terra en concret.

Aquestes noves instal·lacions suposen un pas més enllà en el projecte Blanca Terra de poder arribar a elaborar vins sense sulfits, i donar les primeres passes convertint-se en un celler en reconversió per d’aquí a uns anys obtenir el certificat de celler ecològic i poder així elaborar vins ecològics .

A més, aquesta nova instal·lació ha permès fer una primera primerenca verema per poder elaborar un escumós que veurà la llum dins d’aproximadament tres anys.

De moment Blanca Terra, a més d’oferir les visites sense guia, ofereix visites personalitzades, maridatge dels seus vins amb xocolates i altres diferents experiències, i ja està treballant per molt aviat poder oferir experiències gastronòmiques d’alt nivell, maridades amb els seus vins.

El celler es pot visitar de dilluns a diumenges de 10:00 a 18:00 hores sense necessitat de reserva prèvia.

Per a més informació:

Telèfon 971.267.163

info@blancaterra.com

www.blancaterra.com

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.