Menorca participa amb tres vídeos a la Food Film Menu La cuina de Sant Joan, La ruta de la salsa maonesa i Apicultura i camamil·la. Aquí tens els tres vídeos.

La Fundació Foment del Turisme també ha preparat 3 vídeos per tal de poder participar en el ‘Food Film Menu’ organitzat per l’IGCAT a Brussel·les. Aquest concurs té com a finalitat conscienciar sobre la importància de la diversitat cultural i gastronòmica local, així com també mostrar el seu paper en el canvi climàtic i en la millora del benestar social a través de peces audiovisuals.

En concret, Menorca participarà en tres categories:

– Experiències gastronòmiques per als visitants amb la peça audiovisual: ‘La cuina de Sant Joan’

– Rutes històriques de gastronomia amb la peça: ‘La ruta de la salsa mahonesa’

– Entorn, paisatge i gastronomia amb la peça: ‘Apicultura i camamil·la’

Tots els vídeos que participin en aquest esdeveniment seran projectats a diferents festivals de cinema de les 14 regions de gastronomia de l’IGCAT i es promocionaran a través de les plataformes digitals de l’IGCAT.

Els guanyadors d’aquest concurs, un per cada categoria, seran seleccionats dins el mes de setembre i es donarà a conèixer en un acte organitzat a Brussel·les a finals del 2020. El públic assistent podrà escollir el millor vídeo.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.