Els més de tres-cents forns de “Pa d’Aquí” ja es poden geolocalitzar amb l’aplicació per a mòbils de la marca L’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers han creat aquest distintiu per fomentar el consum del pa tradicional i saludable

Els més de tres-cents forns adherits a la marca de qualitat “Pa d’Aquí, forn i tradició” ja es poden trobar a l’aplicació per a mòbils que l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), empresa dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, ha posat en marxa juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Així, s’ha aconseguit que els 309 punts de venda que formen part de “Pa d’Aquí” es puguin geolocalitzar fàcilment amb l’app, que també permet conèixer les dades de contacte de cada forn, l’horari de venda, i les especialitats de cada establiment. L’aplicació també dona informació de la marca i les tipologies de pans considerats tradicionals a les Illes Balears.

L’objectiu és que l’aplicació sigui una eina de promoció per als establiments que elaboren pa de forma tradicional, a més de posar en valor l’ofici de la forneria i tot el món que l’envolta.
L’IDI va crear juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears el distintiu de qualitat “Pa d’Aquí. Forn i Tradició” per fomentar el consum de pa tradicional i saludable enfront de l’industrial.

La marca “Pa d’Aquí” es pot trobar als forns i a les pastisseries de les Illes Balears amb obrador amb un mínim del 70% de productes d’elaboració pròpia i que elaborin al manco dues varietats considerades típiques de les Illes Balears. Actualment, a les Illes existeixen 309 establiments adherits a “Pa d’Aquí”. Mallorca en té 235, Menorca, 51, Eivissa, 20 i Formentera, 3. Els pans considerats tradicionals de les Illes són el pa pagès (blanc o moreno), pa de xeixa, llonguet, panet d’oli, galetes fortes, galeta d’oli, coc, magraneta i viena.

L’IDI treballa de forma conjunta amb l’Associació de Forners i Pastissers per donar suport i visibilitzar els forns amb obrador de les Illes Balears. Durant l’estat d’alarma, l’IDI va iniciar una campanya de repartiment gratuït de productes de forn i pastisseria per tal que els forners poguessin donar sortida als productes i que els consumidors no haguessin de sortir de casa per trobar els pans tradicionals.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.