Xolotl, els sabors originals de Mèxic a la plaça del Progrés de Palma

La cuina mexicana està de moda els mesos d’estiu i va més enllà del que coneixem popularment com a TEX-MEX, que és la seva part més comercial i menys autòctona.

És per açò que quan parlam de cuina mexicana hem de cercar aquells restaurants que han begut de les arrels indígenes d’aquesta cuina sempre sorprenent on el picant és el seu cavall de batalla, perquè ens fa respecte als nostres paladars mediterranis que a vegades no estan aconstumats a aquestes explosions en boca, que sedueixen o avorreixen perquè no agraden.

Taco de camarón Xolotl

Abans del confinament, quan viatjar era púrament plaer i anar a descobrir nous restaurants, noves experiències gastronòmiques, en una de les meves anteriors estades a Palma vaig descobrir aquest restaurant de nom impronunciable per als d’aquí, Xolotl, i realment em va sorprendre per la seva carta i la seva qualitat.

El seu guacamole és d’aquells que per sempre et queden el la teva memòria gustativa i gastronòmica.

Sé ben segur que prest hi tornarem.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.