Illes germanes Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca i de “The Blarney Stone” en Cala Blanca.

Còctel completament de quilòmetre zero, combinant licors de la nostra illa amb un dels licors més característics d’una de les illes germanes, Mallorca. Una mescla molt arrelada a la cultura de fa uns anys, gin xoriguer amb palo, però amb un toc més artesà com és la melmelada de figa fet a casa, un toc cítric amb el suc de llimona i una textura diferent que li dona la clara d’ou. Una combinació clàssica però amb uns tocs moderns. Aroma a romaní i la rudesa de la regalèssia.

Recepta:

  • 40ml Palo Túnel
  • 15ml Gin Xoriguer
  • 30ml sucre
  • 1 cullerada de melmelada de figa fet a casa
  • El suc d’una llimona
  • 2 gotes d’essència de romaní
  • 1 clara d’ou

Procediment:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  A continuació ja podem servir, decorar amb una pell de llimona i una punta de romaní o un tros de regalèssia natural i a gaudir del sabor de les nostres illes.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.