Seat obre un restaurant a Viena L'espai oferirà plats de cuina espanyola i exhibirà els últims models de la firma i de la filial Cupra

 data-srcset
ACN Martorell .- Seat obrirà un restaurant a Viena el proper 17 d’agost. El local, ‘Hola Tapas Bar’, serà a les afores de la capital austríaca i s’hi serviran plats de cuina espanyola del xef Juan Amador. També s’hi exhibiran els últims models de Seat i de la filial Cupra. La companyia destaca que es tracta d’un projecte de disseny vanguardista inspirat en la cultura mediterrània, i ocupa 460 metres quadrats amb aforament per a 80 comensals. Amb motiu de la pandèmia, inicialment reduirà la capacitat i oferirà servei per emportar. El vicepresident executiu comercial de Seat i CEO de Cupra, Wayne Griffiths augura que el restaurant será “un punt de referencia per a un nou concepte d’experiència del client, complementari als punts de venda tradicionals”.
Seat apunta en un comunicat emès aquest dimarts que obrirà el restaurant a Viena perquè consideren el mercat austríac com un filó “clau” per a la companyia, que actualment ocupa el tercer lloc a les vendes del país.
Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.