La plantilla dels restaurants El Rais i Ses Forquilles dóna negatiu en la prova PCR

Les proves realitzades als propietaris, treballadors, els seus familiars i parelles dels restaurants Els Rais i Ses Forquilles de Maó han donat negatiu en la prova PCR, després que un dels seus empleats donara aquest divendres positiu per coronavirus.

En concret, s’han realitzat 16 proves a treballadors dels dos restaurants, 4 a propietaris i 2 a convivents del contagiat.

Va ser la pròpia empresa qui va anunciar a través de les xarxes socials el tancament del restaurant El Rais, un dels més prestigiosos de Maó, quan un dels seus empleats va donar positiu en la prova PCR prèvia a una operació d’apendicitis.

Un dels propietaris d’El Rais, Oriol Castells, ha explicat que des del primer moment es va activar el protocol. “Vam decidir tancar els dos restaurants, tot i que les plantilles no tenen contacte, per responsabilitat. Solament els propietaris anem i venim. Després del negatiu, dijous ens sotmetrem a una segona PCR i si els resultats són favorables procedirem a la reobertura. Prenem totes les precaucions, de fet, prenem diàriament la temperatura als nostres empleats “.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.