Veranza Negre 2017

El seu cupatge és de Cabernet Sauvignon, UIl de Llebre i Syrah

Veranza Negre 2017

Aquesta setmana us recomanam gràcies a VINUM-Menorca un vi negre dels cellers  lleidetants de Nuviana a Sant Sadurní d’Anoia, que pertanyen al Grup Codorniu. És un vi  procedent de Tierra de Castilla amb certificat varietal per Bureau Veritas. El seu cupatge és de Cabernet Sauvignon, UIl de Llebre i Syrah.

TAST

Vista: Nítid i brillant. D’intens vermell fosc amb reflexos granats.

Nas: Aroma franca i intensa. Molt fruiter, del tipus fruits vermells i nabius. Lleugers tocs especiats i torrats.

Boca: Viu, de suaus tanins, molt agradable en boca. Destaquen les notes a fruits del sotabosc. Suaus tocs torrats que harmonitzen amb la fruita vermella perfectament. Cos mitjà, persistent i de final agradable.

MARIDATGE

Foto: Bep Al·lès©

És un vi  molt gastronòmic que ens anirà a la perfecció per acompanyar embotits com la sobrassada vella torrada amb mel, cuixot fregit, botifarró negre, tàrtar de carn i xulla, a més dels clàssics embotits ibèrics i catalans, des del pernil de Guijuelo a un fuet o una llonganissa de Vic.

Carns blanques i vermelles a la graella. Mitjana de vaca vermella menorquina reposada 60 dies al caliu d’ulllastre, entrecot d’Angus a la brasa, costelles de cabrit fregides amb alls i llorer, pollastre de pagès al forn amb cervesa Rosa Blanca, conill amb figues, porcella al forn desossada o una cuixa de be al forn a la menorquina.

Marida bé amb els plats de pasta amb salses de tomàtiga i de verdures, com uns espaguetis a la Putanesca, amb salsa bolonyesa, una macarronada de carn, farfalle a l’Amatriciana, o uns raviolis casolans amb salsa de tomàtiga i alfàbega.

Arrossos de carn i verdures com una paella de tudons, paella mixta, un arròs de pollastre i conill dins el tià de terra o uns canons amb conill.

Si voleu saber més d’aquest via amb una excel·lent relació qualitat preu, contacteu amb VINUM, on a la seva botiga del polígon o al seu portal de venda on line el podreu trobar al millor preu de Menorca.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/