Lolea Organic Garnacha núm. 4 Una premium amb Garnatxa orgànica que la fa única

 data-srcset

Avui que comença a notar-se encara més la calor i ahir Santa Margarita va encendre l’estiu, us recomanam una sangria molt especial, la Lolea Organic, la número 4 de la seva col·lecció de sangries premium. És una deliciosa proposta Lolea elaborada amb raïm de la varietat Garnatxa orgànica que la fa única. Una sangria amb caràcter, bona acidesa, elegant i versàtil. Una sangria per a paladars exigents i perfecta per a cocteleria.

NOTA DE TAST

Aspecte: Color vermell picota amb ribet morat. Carbònic ben integrat, suau, elegant en copa de vi.

Nas: Aromes cítrics i de fruites vermelles madures com la mora i la pruna negra. Tocs de regalesia. Confitura de pruna de porc i melicotó de vinya.

Boca: Acidesa amable, lleugera estructura tànica. Bon equilibri entre acidesa i dolçor. Predomini cítric del calamodí i el seu perfum. Bona mesura de carbònic que la fa sedosa en boc amb final llarg on predomina el raïm madur de la Garnatxa

MARIDATGE

Estam davant una sangria orgànica, amb els toc picant i a la vegada floral de la Garnatxa negra. Records a fruites vermelles en combinació amb suc de llimona natural i un toc de cardamom, sense perdre el seu toc friziant.

La podem servir en copa de tulipa sense cap tipus de guarniment o decoració. Si voleu, una rodella de taronja basta.

Ideal per als arrossos on el protagonistes siguin el conill i el pollastre. Perfecte per a les paelles mixtes.

Acompanya a la perfecció uns serrans fregits, un oliaigua, una caldera de gambes, un pop a la brasa  o qualsevol carn feta a la graella o al caliu.
Conill amb pebres, amb ceba, al caliu… Carns al forn amb patates, carns a la brasa…
 
Peixos al forn com la ratjada, escopinyes al natural, llamàntols o corvines a la graella, anfós a la sal… És una sangria de qualitat, versàtil i gastronòmica.

Marida amb els plats de porcella al forn, cuixes o espatlles d’anyell a la menorquina o unes costelletes de cabrit al caliu, fetes a la barbacoa amb bona companyia.

Si voleu saber més de les Sangries Lolea les podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella. Ara també amb servei a domicili.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.