La Mostra de Cuina Menorquina serà un gran impuls per al sector L'esdeveniment gastronòmic es celebrarà del 18 de setembre al 4 d'octubre

 data-srcset

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, s’ha presentat de forma oficial aquest dijous al restaurant Aquarium Port Ciutadella situat al mateix port de Ciutadella. L’esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre a Menorca seguint la mateixa dinàmica que en edicions anteriors.

La cita gastronòmica tindrà una durada de disset dies en què els restaurants que participen donaran a conèixer el potencial gastronòmic de l’illa, oferint receptes tradicionals i nova cuina menorquina elaborada amb producte local i de temporada.

El president de Restauració Menorca, José Bosch ha destacat que “aquesta edició de la Mostra de Cuina Menorquina serà un gran impuls per al sector de l’illa donada l’actual situació, a més, el gran atractiu turístic i el potencial gastronòmic de Menorca, seran fonamentals per reactivar el nostre motor econòmic i situar l’illa en el punt de mira “.

Així mateix, ha anunciat les novetats de l’edició 2020, i ha afegit que “d’una banda, hem allargat la mostra una setmana més, fent-la coincidir amb diversos esdeveniments esportius que atrauen visitants d’península i de la resta de les Balears.

A la present edició es comptarà amb la col·laboració professional de Fra Roger que supervisarà els menús dels restaurants que es presenten a la mostra.

Per la seva banda el conseller d’Economia, Miquel Company, ha assenyalat que “cites com aquestes són importantíssimes per a la reactivació econòmica de Menorca, a més d’un gran exemple d’esforç i entrega pel suport a l’producte menorquí”.

Després de finalitzar els parlaments, el propietari i xef executiu de el Restaurant Aquarium Port Ciutadella, Lucas García, ha ofert una degustació de producte local acompanyada d’una selecció de vins menorquins, dels cellers de Binifadet i Binitord.

Recordem que les inscripcions per participar a la Mostra de Cuina Menorquina continuen obertes fins al 15 de juliol. Durant els disset dies que dura la Mostra, els participants hauran d’elaborar un ‘Menú Mostra’ (a un preu fix de 20 €, beguda no inclosa) o un ‘Menú Gastronòmic’ (a un preu i format lliure) que consisteixin en plats de cuina menorquina tradicional o de nova cuina menorquina basats en producte local. Cada restaurant pot optar per oferir un o un altre menú, o bé tots dos.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un mail a mostradecuinamenorquina@agenciacom.comjuntament amb el formulari de registre que apareix al web www.mostradecuinamenorquina.com.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb el patrocini de la naviliera Armas Trasmediterránea i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears , Cómete Menorca, foodiesonmenorca.com, Agroxerxa, Elitechip, Fra Roger i European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.