La Mostra de Cuina Menorquina i EliteChip tanquen un acord de col·laboració Els guanyadors d'Artiem Half Menorca i la IX Trail Menorca CdC 2020 gaudiran d'un premi per a 2 persones en la Mostra de Cuina Menorquina

La Mostra de Cuina Menorquina i l’empresa de gestió esportiva EliteChip, han tancat un acord de col·laboració per a l’actual edició de la mostra gastronòmica.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre a Menorca. La marató Artiem Half Menorca 2020 i la IX Trail Menorca Camí de Cavalls (CdC 2020) que gestiona EliteChip, coincideixen amb el primer i últim cap de setmana de la mostra gastronòmica, respectivament. Així, els guanyadors absoluts de les categories masculí i femení TMCdC, Trail Menorca Camí de Cavalls 185 km, TMCN, Trail Menorca Costa Nord 100 km i TMCS, Trail Menorca Costa Sud 85KM, com els absoluts masculí i femení de la categoria Half de la triatló Artiem Half Menorca, gaudiran d’un regal d’un sopar per a 2 persones a un dels restaurants adherits a la Mostra de Cuina Menorquina.

A més, durant els dies de les competicions esportives, els participants estaran informats de totes les novetats i restaurants adherits a la Mostra de Cuina Menorquina, gràcies a la informació facilitada a través dels codis QR presents en ambdues carreres.

Recordem que durant els disset dies que dura l’esdeveniment gastronòmic, els restaurants que participin, donaran a conèixer el millor de la cuina menorquina, tradicional o versionant receptes de tota la vida, sempre utilitzant producte local i de temporada.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Sa Cooperativa del camp, Ashome, l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Agroxerxa, Elitechip, Fra Roger i European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.