W Eivissa anuncia la seva data d’obertura d’estiu 2020 El nou W Hotel, localitzat en el vibrant poble costaner de Santa Eulàlia del Riu, obrirà les portes el 15 de juliol de 2020

W Hotels Worldwide, membre de Marriott International, anuncia que l’esperada arribada del W Eivissa a l’Illa Blanca serà el 15 de juliol de 2020. L’hotel porta l’energia distintiva de la marca, la filosofia Whatever / Whenever® i un animat programa a les Illes Balears. Localitzat a peu de platja a Santa Eulàlia, el resort proporcionarà als clients accés directe a la Mar Mediterrània.

W Eivissa incorpora les arrels eclèctiques de la destinació a través d’un disseny atrevit i innovador, capturant l’esperit lliure d’Eivissa alhora que eleva l’experiència de l’hoste a l’illa a un nou nivell. El WET Deck principal (la icònica piscina de la marca) tindrà accés directe a passeig marítim i de la sorra blanca de la platja de Santa Eulàlia, on els clients poden gaudir de Xiringuito Blue, la versió de W Hotels d’el tradicional xiringuito de platja eivissenc.

La Flama és el lloc idoni per esmorzar, mentre que el Vés Cafè ofereix un assortiment d’opcions veganes i vegetarianes centrades en menjar lleuger i saludable servida en bowls. W Lounge és el lloc en el qual els clients poden relaxar-se en els sofàs-gronxador o gaudir de música lounge a la tarda / nit, amb servei de menjar i beguda durant tot el dia.

Les 162 habitacions i suites de disseny portaran un nou nivell de luxe eclèctic a l’illa, amb totes les comoditats pròpies dels hotels W, que asseguraran que els hostes tinguin les piles carregades per a la nit. Totes les habitacions compten amb la icònica llit W, luxosa roba de llit, còmodes coixins i coixins decoratius. Per fer un bon detox després d’un dia sota el sol, els clients poden gaudir dels més de 350 m2 de l’AWAY Spa, amb sis cabines privades de tractament i la icònica experiència FIT gym.

Amb l’emblemàtic servei Whatever / Whenever® de la marca W, disponible 24/7, i els W insiders a mà, els veritables coneixedors dels secrets de l’illa que els facilitaran l’accés als hot spots més desconeguts, els clients poden tenir el que vulguin, quan ho vulguin.

Per celebrar l’obertura de l’W Eivissa en aquest estiu de 2020, els clients poden beneficiar-se de la promoció Welcome Back de Marriott International, que ofereix als membres de Marriott Bonvoy un 25% de descompte en la tarifa de l’habitació, incloent esmorzar, fins el 30 de setembre. Per a més informació o per reservar, visiteu WIbiza.com

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.