Mitges llunes santjoaneres del Forn de Can Bep

Ciutadella celebrarà enguany un Sant Joan molt diferent al que estam acostumats a celebrar. Sense cavalls, sense caixers i cavallers, sense sa colcada… Es sons de tambor i fabiol que es sentiran seran de particulars, de santjoaners i santjoaneres que enyoraran la festa més festa de totes quantes es fan.

Però el que no perdrà mai Ciutadella és el seu esperit santjoaner, la seva devoció per la festa i la seva estimació per ella. La celebrarem diferent, però sempre ben nostra.

Ens han agradat aquestes mitges llunes, un dels dolços més antics de la nostra illa i que no falta per les festes de Sant Joan, especialment a les Begudes dels Caixers i a les safres de dolços de convit. Però aquestes del forn de Can Bep, són encara més santjoaneres, fetes amb sentiment de festa i és per açò que van guarnides amb aquesta bandera vermella con un glop de sang amb l’estrella blanca dels mercedaris o dels templaris en el seu enmig. Dolces de festa i plenes de dolçor santjoanera.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.