Nova etiqueta per dos nous formats de Pomada Xoriguer

Destil·leries Xoriguer presenta Pomada Xoriguer en PET reciclable d'1 litre i 50 cl.

Nova etiqueta per dos nous formats de Pomada Xoriguer

Miguel Pons Justo, SA-Destil·leries Xoriguer renova la seva cartera de productes amb nous formats PET 1 litre i 50 cl. de Pomada. La nova referència consisteix en Pomada Xoriguer (Gin Xoriguer i llimona) amb una graduació de 8% volum envasada en bòtil PET reciclable.

El producte es comercialitzarà sota la llegenda “Pomada” i incorpora, així mateix, una nova etiqueta amb un disseny inspirat en elements típics del paisatge menorquí i de l’esperit de les festes patronals de Menorca, de les que la pomada és beguda tradicional.

El consumidor trobarà en Pomada Xoriguer una beguda on l’aroma remet a suaus notes de ginebre amb presència de llimona verda i gust lleugerament cítric. Es recomana servir Pomada Xoriguer en got sidra amb gel pilé, adornat amb llimona i menta, encara que les possibilitats de consum són variades, com bé saben els aficionats a aquest tradicional combinat.

“Amb aquesta nova proposta, incorporem dues referències que van en clara sintonia amb l’estratègia de Destil·leries Xoriguer d’intensificar la comercialització de Pomada a nivell nacional i internacional a l’empara de la marca registrada”, remarca Adolfo Vilafranca.

El director general de Miquel Pons Just, SA-Destil·leries Xoriguer explica que aquesta estratègia, “com tota la de l’empresa per al 2020”, s’ha vist condicionada pel coronavirus, que ha implicat, entre altres coses, l’adaptació de la normativa a uns estrictes protocols sanitaris i d’higiene

“Tot i que el context és molt complicat, no hem volgut renunciar a el llançament d’aquests dos nous formats i de la nova etiqueta, un projecte que ens feia especial il·lusió just l’any en què la Destil·leria compleix 75 anys. És el nostre gest de complicitat a un estiu en què les festes de Menorca, i de molts altres llocs, es viuran de manera diferent “, conclou Vilafranca.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/