Nova etiqueta per dos nous formats de Pomada Xoriguer Destil·leries Xoriguer presenta Pomada Xoriguer en PET reciclable d'1 litre i 50 cl.

Miguel Pons Justo, SA-Destil·leries Xoriguer renova la seva cartera de productes amb nous formats PET 1 litre i 50 cl. de Pomada. La nova referència consisteix en Pomada Xoriguer (Gin Xoriguer i llimona) amb una graduació de 8% volum envasada en bòtil PET reciclable.

El producte es comercialitzarà sota la llegenda “Pomada” i incorpora, així mateix, una nova etiqueta amb un disseny inspirat en elements típics del paisatge menorquí i de l’esperit de les festes patronals de Menorca, de les que la pomada és beguda tradicional.

El consumidor trobarà en Pomada Xoriguer una beguda on l’aroma remet a suaus notes de ginebre amb presència de llimona verda i gust lleugerament cítric. Es recomana servir Pomada Xoriguer en got sidra amb gel pilé, adornat amb llimona i menta, encara que les possibilitats de consum són variades, com bé saben els aficionats a aquest tradicional combinat.

“Amb aquesta nova proposta, incorporem dues referències que van en clara sintonia amb l’estratègia de Destil·leries Xoriguer d’intensificar la comercialització de Pomada a nivell nacional i internacional a l’empara de la marca registrada”, remarca Adolfo Vilafranca.

El director general de Miquel Pons Just, SA-Destil·leries Xoriguer explica que aquesta estratègia, “com tota la de l’empresa per al 2020”, s’ha vist condicionada pel coronavirus, que ha implicat, entre altres coses, l’adaptació de la normativa a uns estrictes protocols sanitaris i d’higiene

“Tot i que el context és molt complicat, no hem volgut renunciar a el llançament d’aquests dos nous formats i de la nova etiqueta, un projecte que ens feia especial il·lusió just l’any en què la Destil·leria compleix 75 anys. És el nostre gest de complicitat a un estiu en què les festes de Menorca, i de molts altres llocs, es viuran de manera diferent “, conclou Vilafranca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.