La patronal de la distribució reclama que una apertura “mínima” del 50% al sector de la restauració L'entitat considera que obrir les terrasses al 30% és “inviable”

ACN Barcelona .- La Federació Espanyola d’Empreses de Distribució a Hostaleria i Restauració (Fedishoreca) ha reclamat una apertura “mínima” del 50% al sector de la restauració després del tancament obligat per la pandèmia del coronavirus.
El pla de desconfinament anunciat aquest dimarts pel govern espanyol estipula que la represa de l’activitat hostalera es farà, en una primera fase, amb un límit del 30% de les terrasses, una xifra que la patronal considera “inviable”. El director general de l’entitat, José Manuel Fernández Echevarría, ha afirmat que aquest percentatge “impossibilita cobrir ni tan sols els costos”. 20 punts percentuals més, la xifra que proposa Fedishoreca, faria “mínimament possible la viabilitat” d’un sector “clau” per a l’economia.
En paral·lel, la patronal xifra en un 98% la caiguda de vendes provocada per les mesures de contenció de la pandèmia. Per això lamenten que per bé que el pla de desconfinament és “un primer horitzó de sortida” de la situació, es planteja “en termes que impliquen una incertesa total” i mostren un “desconeixement clar del terreny”.
Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.