Miquel Company, fa una crida a recolzar als productors del sector primari a través de productes genuïnament menorquins com el formatge o els productes làctics en general, així com també els productes càrnics.  El Departament d’Economia i Territori s’adreça per carta als gestors de grans superfícies comercials perquè potenciïn i prioritzin la venda de productes locals

El Departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca s’ha adreçat per carta als responsables de gestió de les superfícies comercials que operen a Menorca, per tal que donin suport a la venda de producte local. En aquest sentit, el conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, fa una crida a recolzar als productors del sector primari a través de productes genuïnament menorquins com el formatge o els productes làctics en general, així com també els productes carnics. 

“Com a responsables d’establiments comercials dedicats a l’alimentació, tenen a la seves mans la manera més ràpida i directa d’arribar als consumidors a través dels lineals mitjançant l’increment de promocions o qualsevol altra acció que pensin pugui ajudar en aquests moments tan complicats per a tothom i especialment pel camp de Menorca” explica Company. Des del departament també se’ls facilita dades de contacte de productors per incorporar-los 

Campanya als mitjans i a les xarxes

Una altra de les accions que el Departament d’Economia i Territori està duent a terme aquests dies es una campanya de sensibilització cap al consum de productes locals, que està fent amb insercions publicitàries als mitjans de comunicació locals amb el missatge “Ara més que mai. Consumeix producte local fresc i de proximitat”.

 “És una primera passa davant la urgència que volem complementar amb una segona campanya més ambiciosa i que durarà tot l’any, on estem dissenyant d’altres accions que apel·lin a aquesta sensibilitat i solidaritat” ha afegit el conseller Miquel Company. 

En paral·lel també s’està fent soroll a les xarxes socials amb el concurs “Sabor a Made in Menorca” on es demana penjar fotos amb productes locals que no poden faltar mai a ca nostra i en el que està en joc un lot de carn de Menorca, un lot de peix de Menorca, un lot de producte local i un sopar o dinar per a dues persones a un restaurant menorquí. 

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.