L’Ajuntament d’Alaior organitza ‘Es Caramel·ler a Casa’

Aquest any, els fillets i filletes d’Alaior, a causa de la situació excepcional d’Estat d’Alarma, no podran anar a veure el Caramel·ler Dalt es Fossar. Per això, l’Ajuntament d’Alaior ha decidit organitzar per demà, 5 d’abril, ‘Es Caramel·ler a Casa’, perquè cap fillet es quedi sense el seu caramel.

D’aquesta manera, amb la indispensable col·laboració de Protecció Civil, a partir de les 17h, es repartiran, més de 3.000 caramels al voltant del poble.

L’Ajuntament d’Alaior ha demanat a les famílies que treguin la seva bandera d’Alaior o un pedaç blau a la seva balconada o finestra i que preparin un fil llarg (o corda) enganxat a una panera o poal, perquè els voluntaris de Protecció Civil puguin dipositar els caramels allà.

Pels fillets i filletes residents a fora del nucli urbà d’Alaior, urbanitzacions i predis, el Caramel·ler se celebrarà el dilluns capvespre, prèvia sol·licitud al correu electrònic: mantonia.pons@aj-alaior.org, indicant adreça i telèfon mòbil.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha remarcat que tot i ser setmanes complicades, l’Ajuntament d’Alaior està organitzant la major quantitat possible d’activitats, per ser gaudides des de casa, perquè les famílies passin el confinament de la millor manera possible.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.