Rubiols fregits plens de crema

 data-srcset

Per a fer la pasta: 400 g de farina, 75 g de mantega de Menorca, aigua teba, sucre en pols i sèu de porc.

Ingredients per la crema: 1 litre de llet sencera, 200 g de sucre, 50 g de Maizena, 6 vermells d’ou, 1 pell de llimona sense res de blanc i mig canonet de canyella.

Elaboració: Farem la pasta dels rubiols amb la farina, la mantega i l’aigua teba que es begui. Un cop l’haguem ben pastada l’estendrem i passarem per damunt el rodet fins que quedi ben fina. Amb l’ajuda d’un got de boca ampla farem cercles de pasta i enmig de cadascun hi posarem una cullerada de crema pastissera i els doblegarem per la meitat be pressionant els cantells, que sellarem amb l’ajuda d’una forquilla.

Posarem dins una paella una bona cullerada o dues de sèu de porc, i quan aquesta s’hagi ben fus i fregirem els rubiols, que ens han de quedar ben daurats a cada banda. Un cop fregits els posarem damunt paper de cuina per tal que es begui l’excés de greix. Un cop freds els espolsarem de sucre glaç i els podem menjar.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.