Panets de viena amb sobrassada de Ciutadella

Ingredients: 1 quilo de farina, 150 g de sèu, 50 g de llevat, 3 ous, mig litre de llet, 100 g de sucre, 1 pessic de sal, 1 sobre de Royal i sobrassada tendra.

Dins un ribell o bol hi posarem la llet teba i fonem el llevat. Hi afegirem els ous, la sal i el sucre i ho ben batrem. Tot seguit hi posarem el sèu, la farina i el Royal i ho anirem pas- tant amb les mans, no amb els punys. S’ha de fer suaument, trossejant la pasta i unint-la tornant a pastar. Quan la pasta estigui a punt farem els panets, els farcirem de pasta de sobrassada i els anam col·locant damunt una palangana untada amb mantega o oli. Els deixam tovar una horeta llarga, després els hi farem un tall al damunt perquè no rebentin i els pintam de vermell d’ou per a donar-lis brillantor i color. Tindrem el forn ja calent i els posarem a coure.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.