Mercadona incrementa la seva inversió en un 46%, fins als 2.200 milions, i augmenta la facturació un 5% arribant als 25.500 milions d’euros

Mercadona ha tancat 2019 amb un increment de la seva inversió d’un 46%, el que representa 2.200 milions d’euros. Aquest esforç inversor, realitzat a través dels seus propis recursos, forma part del seu pla de transformació 2018-2023 que pretén impulsar un model d’empresa més digital, productiva, responsable socialment i sostenible, implicada en promoure la prosperitat compartida conscient de la seva responsabilitat en contribuir a millora l’entorn social i econòmic. Pel que fa a la facturació, ha experimentat un creixement del 5% respecte a l’any anterior, situant-se en els 25.500 milions d’euros.

Expansió internacional i noves obertures

Finalment, 2019 ha estat l’any en què Mercadona ha inaugurat la seva primera botiga fora d’Espanya. El 2 de juliol obria el seu primer supermercat a Portugal, una expansió que tanca l’any amb 10 superfícies al territori portuguès.

En total, Mercadona ha obert en els darrers dotze mesos 46 supermercats, consolidant així un total de 1.636 botigues a la península. De les quals 800 han implantat ja el nou Model de Botiga Eficient (Tienda 8), i continua amb el seu desenvolupament de Projecte Frescos Global i la implementació de la seva nova secció A punt per Menjar / Pronto a Comer a 460 supermercats al llarg de l’any.

Creixement i creació de llocs de treball

La cadena de supermercats ha complert els seus pronòstics i eleva el seu benefici net fins als 623 milions d’euros (un 5% més que a l’exercici anterior). El 2019, la companyia ha creat 4.200 nous llocs de treball fix, establint una plantilla de 90.000 persones.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.