Martín Berasategui al Hit Mallorca Un espai de 30.000 m2 que albergarà restaurant a l'aire lliure combinat amb una oferta nocturna de Sopar Espectacle i Club mai abans vista a l'Illa.

Mallorca és una de les destinacions turístiques més importants de l’món, any rere any públic de totes les nacionalitats acudeix a visitar l’illa obtenint els creixements més importants de visitants durant els últims anys a les Illes Balears. El seu clima, el seu entorn i paisatges mediterranis, les seves cales i platges, el seu mar, la seva gastronomia, la seva cultura i tradicions i la seva gent fan de Mallorca un veritable paradís terrenal.
També és un dels llocs més cobejats per residir, havent estat elegit “millor lloc del món per viure” pel prestigiós diari “The Times” en 2015.

Amb una oferta impressionant pel que fa a infraestructures, fruit de l’experiència de més d’un segle com a receptors del turisme internacional, Mallorca proposa una diversitat d’activitats i establiments destinats a l’oci per a tots els públics, especialitzant-se, durant els últims anys, en el turisme de qualitat. Fruit d’aquesta especialització, neix la idea de crear Hit Mallorca. Un espai dissenyat per acollir turistes i residents oferint un servei de restauració d’alta cuina dirigit per Martín Berasategui -referent gastronòmic universal, i el Xef de parla hispana amb més estrelles Michelin, dotze- amb sopar espectacle i un espectacular Club que comptarà amb actuacions d’artistes de renom internacional així com esdeveniments regulars que portaran a alguns dels DJs i productors més rellevants de l’escena actual oferint així una experiència creativa i sensorial única a l’illa i mai abans vista.

Tot això albergat en un espai singular de més de 30.000 m2, que es divideix en diverses zones cobertes i a l’aire lliure que, sens dubte, sorprendran als assistents per la seva majestuositat i avantguarda arquitectònica, dissenyat pel prestigiós estudi In de David Alayeto, creador d’establiments tan emblemàtics com l’Hotel Destinació Pacha i el Restaurant-Cabaret Embolic a Eivissa, Nao Pool Club o Pacha Dubai entre molts altres.

La inauguració està prevista per a la primavera 2020.
Hit Mallorca es troba al Camí de Can Capó, 13 (Carretera de S’Aranjassa, antic Teatre Es Fogueró) i estarà obert tot l’any.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.