L’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears ha participat un any més a la Fira del Pa amb Oli

L’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears ha participat un any més a la Fira del Pa amb Oli
Pa amb oli guanyador 2019

L’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears ha format part un any més de l’organització la Fira del Pa amb Oli aportant matèria prima i també com a assessors gastronòmics i membres del jurat del II Campionat del Món del Pa amb Oli.

Pep Magraner, gerent de l’associació comenta que “estam molt agraïts d’haver participat un any més a la fira i d’haver aportat els nostres coneixements entorn del pa, per tal de determinar juntament amb els membres del jurat, els atributs essencials que ha de tenir el pa del millor pa amb oli del món”.

A més, cal recordar que l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears han contribuït a la Fira del Pa amb Oli aportant les ensaïmades, els rubiols i els crespells que s’han venut durant aquests tres dies.

Els forns i pastisseries que hi han col·laborat son: Forn i Pastisseria Terrasa (S’Alqueria Blanca), Forn Nou Sa Vileta (Palma), Forn Fondo (Palma), Arxiduc de Mallorca (Palma), Forn de la Glòria (Palma), Ca Sa Camena (Palma), La Deliciosa (Palma), Panaderia Fornaris (Palma), Forn i Pastisseria Benet Baron (Porreres), Forn i Pastisseria Trias (Palma) i Pastisseria Frama (Palma).