CAEB Menorca organitza un Postgrau de Restaurant Manager

Del 20 de març a el 3 d’abril, l’Associació de Restauració de Menorca, CAEB, el Consell Insular de Menorca i F & B Consultors, amb la col·laboració de ASHOME, celebren una Formació titulada Postgrau Restaurant Manager. Aquest programa està dirigit a persones amb experiència contrastada en el sector i en el departament F & B.

El Postgrau Restaurant Manager analitza el sector de la restauració des de la perspectiva d’una gestió eficient basada en l’economia, recursos humans i màrqueting dels establiments.

Posseeix un enfocament en el qual les noves comunicacions prenen protagonisme i pretén situar els establiments i als seus responsables en l’era Millenium.

Exalça la importància de INNOVAR per posicionar-se en un mercat en continu creixement que demanda gerents i responsables preparats per guiar els seus equips en l’excel·lència de l’servei.

L’objectiu principal és preparar-lo per aplicar els canvis necessaris per aconseguir que la seva empresa generi més beneficis a curt, mitjà i llarg termini.

Places limitades.

Els interessats en ampliar la informació poden contactar amb CAEB Menorca a menorca@caeb.es

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.