Care Solidarity Rose 2018

Un vi que dedica el 10% dels seus ingressos per venda a l’Associació AMAC-GEMA per a les dones que pateixen càncer genital o de mama

Care Solidarity Rose 2018

Avui us recomanam gràcies a Xoriguer un altre vi solidari, es tracta del Care Solidarity Rose 2018, de la DO Cariñena amb un cupatge de Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre amb 91 punts a la Guia Repsol. Està elaborat per Bodegas  Añadas i és un vi que dedica el 10% dels seus ingressos per venda a l’Associació AMAC-GEMA per a les dones que pateixen càncer genital o de mama. Vi bo de beure, fresc i que convida a beurer-se.

NOTA DE TAST

Aspecte: Rosa pàl·lid i net que ens recorda als vins francesos de la Provença. Tonalitats blauoses.

Nas: Aroma fi, especiat i amb tocs de mineralitat. Fons golós de fraules madures i caramels nata.

Boca:  Carnós, golós amb un final fresc. Bo de beure.

MARIDATGE

Cloïsses al vappor. Foto: Bep Al·lès©

Conserves de peix i marisc com cloïsses, escopinyes de gallet, navalles, musclos amb salsa de vieira, escabetxats, com també aquests mateixos però frescs i cuinats al vapor o a la planxa, o bé amb salses com la verda.

Fritura de peix i marisc de Can Rafa, plaça des Mercat de Ciutadella. Foto: ©Bep Al·lès

Pop a la gallega, sípia amb salsa, calamars a la romana o a l’andalusa, calamars plens a la menorquina, pop amb cebes, fritures de peix i marisc.

Espaguetti alla bolognese. Foto: Bep Al·lès©

Plats de pasta i cuina italiana, des de pizza a rissotto passant per espaguetis amb cloïsses i gambes, macarronades de peix, tortellinis plens de salmó, o espagueti al nero di sèpia amb salmó o bé amb gambes vermelles.

Fideuada de rap i musclos de Rels Restaurant. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb els arrossos de peix i marisc, també amb calderes i calderetes, a més de fideuades i arrossejats.

Canons amb conill, conill amb cebes, conill amb gambes, pollastre amb escamarlans o els canelons de conill amb pebres de Rels Restaurant com els de la fotografia.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/