Bordeus, molt més que vi

Bordeus, molt més que vi

Bordeus s’ha convertit en els últims anys en una destinació elegit pels seus ambients urbans, la seva gastronomia i la seva activa vida cultural. Entre el Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i els nous barris, la riba del riu Garona i els carrers de vianants, a peu o amb bicicleta, Bordeus ha acceptat l’important desafiament d’associar dinamisme i tranquil·litat.

Bordeus es troba al costat de la regió vinícola més gran i més antiga de l’món, que comprèn 65 denominacions i s’estén per 112.000 hectàrees. Amb la voluntat de compartir les seves habilitats, diversos centenars de propietats obren les seves portes a el públic.

El vi també està molt present a la ciutat. La Ciutat de el Vi és el millor exemple d’això, un centre cultural d’última generació únic al món, en què el vi és present en les seves dimensions cultural, de civilització, patrimonial i universal.
www.burdeos-turismo.es/
www.laciteduvin.com/

La cita

Bordeaux Fête li Vin, el major esdeveniment enoturístic d’Europa, se celebrarà entre els dies 18 i 21 de juny. El festival combinarà la degustació de vins de Bordeus i de Nova Aquitània amb la presència de grans velers. Els visitants podran conèixer als viticultors, degustar els seus vins, provar aperitius gourmet, visitar els velers i assistir a un gran espectacle pirotècnic. A més, l’exposició “Beure amb els Déus” a la Ciutat de el Vi, de l’10 d’abril a el 30 d’agost

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/