La rebostera de Sa Pedrera des Pujol, Sira Veiga, millor segona rebostera revelació a Madrid Fusión Revolución del Queso, ha estat el postre presentat al concurs on hi participaven els millors sis rebosters revelació de l'Estat espanyol

La rebostera del restaurant Sa Pedrera des Pujol, a Sant Lluís, que regenten Dani García Mora i la seva esposa Núria Pendàs, ha estat elegida avui capvespre a Madrid Fusión la segona millor rebostera de restaurant d’Espanya en el concurs on hi han participat els sis finalistes elegits prèviament.

Veiga ha elaborat el postre “Revolució del Formatge” que ha estat merèixedor d’aquest important reconeixement que arriba quan hi manquen pocs dies perquè Menorca rebi en títol de Regió Europea de la Gastronomia 2022.

Amb aquest premi, Menorca segueix sumant reconeixements en el món gastronòmic i es consolida el moviment de la nova cuina menorquina, que de segur té encara molt a dir i a seduir.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.