Sira Veiga, opta a ser la millor rebostera revelació 2020 a Madrid Fusion

 data-srcset

Sira Veiga és gallega però porta anys a Menorca on treballa com rebostera en el conegut restaurant Sa Pedrera d’es Pujol. I és una de les 6 candidates que el proper 13 de gener competiran pel títol “Pastisser Revelació 2020” a la cimera gastronòmica Madrid Fusión.

És la tercera edició d’aquest certamen que busca reconèixer el gran treball dels professionals de la pastisseria dins el món de la gastronomia i a què ha arribat Veiga després d’un important procés de selecció que només han finalitzat 6 rebosters espanyols, 5 dones i un home. A més de Sira Veiga els elegits han estat:

Marina Arques, del Restaurant Andreu Genestra, Mallorca
Alfredo Machado, del Grup El Barri, Barcelona
Verónica Fernández, del Restaurant Amadía, Madrid
Marlén Hernández, de 100% Forn i Pastisseria, Tenerife
Cristina García Suárez, del Restaurant Uma, Barcelona

Una de les postres elaborades per Sira Veiga a Sa Pedrera des Pujol

El jurat que decidirà qui és el Pastisser Revelació 2020 estarà presidit pel mestre pastisser Paco Torreblanca i el compondran Javier Antoja (Montagud Editors, editors de la revista Pastry Revolution), Oriol Balaguer (Oriol Balaguer Pastisseries), Pol Contreras (Cap de Pastisseria de l’ restaurant Echaurren i guanyador de la II edició de el Premi a Madrid Fusión 2019), i una representant de l’convent les Clarisses de Belorado (Burgos).

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.