El Gin de Menorca rècord de vendes La ginebra menorquina va augmentar en 2018 les seves xifres de vendes gairebé un 15% i va produir gairebé un 13% més que l'any anterior.

Segons ha publicat el portal de notícies gastronòmiques “Exquisita Menorca”, de la Cadena Ser a Menorca, el Gin de Menorca està en un dels seus millors moments, tal i com ho va confirmar  Adolfo Vilafranca que va atendre els micròfons de Ràdio Menorca per confirmar el bon moment dels productors de ginebra amb Indicació geogràfica. «És una suma d’elements», justificava el gerent de Gin Xoriguer. Es tracta de treballar amb ànsia de millorar la producció per volum i això sense dilapidar la qualitat que és el que diferencia aquest tipus de ginebra de la resta.

Adolfo Vilafranca va explicar el bon moment pel qual està passant la ginebra de Maó.

Els mercats més importants són Illes Balears (59,40%), seguit de la Unió Europea (30’89%). Aquest últim és el que més creix. La resta d’Espanya (6%) i resta de països (3%) tanquen el compte. Vilafranca assegura que cal saber llegir aquestes dades perquè de vegades l’estadística no distingeix bé origen o destí de l’gin. El que no es posa en dubte és que l’exportació segueix creixent i que hi ha mercats consolidats.

Els mercats més importants són Illes Balears (59,40%), seguit de la Unió Europea (30’89%). Aquest últim és el que més creix. La resta d’Espanya (6%) i resta de països (3%) tanquen el compte. Vilafranca assegura que cal saber llegir aquestes dades perquè de vegades l’estadística no distingeix bé origen o destí de l’gin. El que no es posa en dubte és que l’exportació segueix creixent i que hi ha mercats consolidats.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.