Cubellets

Ingredients: Una dotzena d’ous, 1 lliura (400 g) d’ametlles bullides i pelades, 1 lliura i 8 unces (665 g) de sucre, mitja lliura (200 g) de midó (Maizena), canyella en pols i pell de llimona ratllada.

Elaboració: Capolarem les ametlles mesclades amb la mitat del sucre en pols i les feim passar dues vegades per la màquina de capolar perquè ens quedi tot ben finet, llavonces i mesclarem el midó, la canyella i la pell de llimona ratllada. Ho ben remenarem.

A part batrem els vermells d’ou amb el sucre ben batuts, i després hi afegirem els blancs a punt de merenga. Els posam a la pasta que hem fet amb les ametlles, ho lligam i omplirem els motllos i enfornam.

Cubellets del Convent de Santa Clara

Ingredients: 3 ous, cinc unces (165 g) de sucre, dues unces i mitja (82 g) més de sucre per als ous i dues unces i mitja (82 g) per a la mescla, dues unces (66g) de polvos de patata (puré), 2 unces (66 g) de conserva, 3 unces (100 g) d’ametlles i dos cèntims de canyella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.