Pastarral de can Salort i pastarral de ca n’Squella

PASTARRAL DE CAN SALORT

Elaboració: Dins un morter gros de marbre blanc picarem 250 g d’ametlles pelades i seques, 250 g de sucre, i poc a poc hi posarem dos blancs d’ou sense batre per tal que l’oli que amollen les ametlles no amargui. Hi afegim vaïnilla en pols i un poc de ratlladura de pell de llimona. Ho ben mesclam.

Una vegada aconseguida la pasta reial, formarem diferents figuretes damunt un paper blanc gruixat apte per enfornar. Ho posam damunt una llauna i enfornam a foc dolç. No s’ha d’obrir per res de res el forn en els primers 10 minuts. Les figuretes de pastarral no han d’agafar massa color i tampoc les hem de separar del paper blanc fins que estiguin fredes, sinó es rompran.

PASTA REIAL DE CA N’SQUELLA

Ingredients: Per a una lliura (400 g) d’ametlla capolada ben fina, deu unces (330 g) de sucre en pols, un poc de canyella, pell de llimona ratllada i mitja dotzena de vermells d’ou.

Elaboració: Es mescla tot dins un tià de terra i ho posarem al foc dolç i ho remenarem en tot moment i quan notam que està molt calent, ho posarem damunt un plat o safra i deixam que refredi, per a després quan sigui teb li donarem la forma desitjada.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.