Les fabes amb cloïsses a Pura Louzao

La setmana passada vam visitar, per recomanació del nostre amic i referent en el periodisme gastronòmic el restaurant de Pura Louzao, al carrer República Argentina de Palma, on es fa una de les millors cuines gallegues a Mallorca, amb ingredients de qualitat i especialitats corunyeses.

El plat que van provar van ser unes espectaculars fabes amb cloïses, plat que també forma part dels receptaris tradicionals de la cuina asturiana, que Pura Louzao cuina de meravella, com els seus callos a la gallega o el pop a feira, a més de l’especialitat de la casa que és el lluç pescat amb ham, “merluza de pincho”, que juntament amb les cloïsses de carril són els referents d’aquest petit restaurant de cuina gallega, amb un bon celler de vins i magnífic servei.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.