“No passis pena” i “Te dic coses”, els vermuts de caràcter mallorquí La Vermutera llança els seus dos primers vermuts elaborats amb vins de les varietats mantonegre i premsal de Mallorca

 La Vermutera llança a el mercat No passis pena i Te dic coses, dos vermuts d’elaboració pròpia amb cupatge de vins de Mallorca de 7103 Petit Celler (Santa Maria) macerats en Cellers Jaume (Saragossa) amb botànics seleccionats .

No passis pena i Te dic coses són el resultat de més de dos anys d’investigació per trobar el vermut que millor resumeix el sabor de Mallorca utilitzant vins de varietats autòctones i botànics locals.

Tot i la similitud de botànics en tots dos vermuts, aquests s’expressen de forma diferent en nas i boca a causa que els matisos propis de la varietat de raïm del vi base ‘demanaven’ diferent concentració de botànics tan mediterranis com el romaní, la farigola i la marialluïsa, els quals destaquen en les notes de cap. Pel que fa a les notes de cor, sobresurten aromes més clàssics del vermut com el clau, donzell, canyella, cardamom o anís.

D’edició limitada, aquest primer any s’han envasat únicament 1.200 bòtilss numerats de cadascun dels dos vermuts.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.