Torró de la Reina Recepta

Ingredients: 1 lliura (400 g) d’ametlles escaldades, pelades, eixutes i passades per la màquina de capolar un parell de vegades per tal que quedin ben fines; 1 lliura (400 g) de sucre fi, canyella al gust, 4 vermells d’ou i la pell d’una llimona ratllada. Neules.

Elaboració: Farem un almívar amb el sucre i un got d’aigua i quan el sucre s’ha ben fos hi afegirem les ametlles, la pell de llimona ratllada i la canyella. Anam remenant amb una cullera de fust fins que quedi una pasta espessa. La treim del foc, deixem que torni un poc teba i és hora de mesclar-hi els ous batuts. Ho mesclarem bé i ho tornam dur al foc ben dolç cinc minuts com a molt. Deixam refredar i farem les barres de torró.

Per a fer les barres tindrem les capcetes o motllos rectangulars, estrets i alts, que esta- ram forrats de neula. Els omplim, atapim i tapam el damunt amb un altre tros de neula. Hi posarem un pes damunt cada barra i deixem reposar un dia sencer.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.