Parxet Cuveé 21 2015 Un cava ecològic elaborat amb les varietat tradicionals de Xarel·lo, Macabeu i Parellada

Seguint fidels a la col·laboració que feim amb Destil·leries Xoriguer, que ens ofereix el seu gin per a les festes de Sant Joan i una capsa de cava Parxet, de la que és el distribuïdor a Menorca per a les festes de Nadal i Cap d’Any, hem sortejat entre els nostres subscriptors un dels caves insígnia d’aquests cellers que produeixen escumosos des de 1920. Es tracta del Parxet Cuveé 21 2015, un cava ecològic elaborat amb les varietat tradicionals de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents d’agricultura ecològica.

Estam davant un gran cava que se`ns presenta en copa amb un to pàl·lid amb reflexes verdosos, bimbolla fina i persistent amb tendència a formar una corona d’escuma en el centre de la copa.

En la seva fase olfactiva, pas per nas, és ample, afruitat i intens. Que ens sedueix i ens transporta cap a records de festa.

En la seva entrada en boca, el seu tast és una explosió d’aromes de fruites madures i flors blanques on hi ha un perfecte equilibri entre acidesa i dolçor. Molt aromàtic i amb el caràcter gustatiu de les varietats tradicionals dels caves catalans, a més del caràcter que lo dona la seva criança de 9 a 15 mesos abans de ser degollat i posades a la venda les seves botelles.

El guanyador del sorteig de Destil·leries Xoriguer, distribuïdor dels caves Parxet a Menorca, ha estat el nostre subscriptor i a la vegada col·laborador, Eduard Riudavets, mestre d’escola jubilat recentment, que gaudirà aquest Nadal de les bimbolles del cava Parxet en família.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.