Sopa de la Reina

Ingredients pel brou: Ossos de porc, vedella i gallina, 1 tomàtiga de ramellet, 4 grans d’all, un manat d’herbes de sopa (api, porro -sols la part blanca-, xirivia, pastanaga, una fulla de col i una branca de tem), una ceba, julivert, sobrassada.

Ingredients per la sopa: pilotes, pasta, ous durs (1 per cada dues persones), oli d’o- liva, sal i sèmola (opcional).

Elaboració: Dins una olla hi posarem tots els ingredients del brou, els cobrirem d’ai- gua i els bullirem una hora amb l’olla destapada i escumant de tant en tant. Passat aquest temps, col·larem el brou.

Mentres l’olla és al foc farem les pilotes, tot seguint les receptes anteriors, però aques- tes les farem ben petitones, de la mida d’un ciuró més o manco. Un cop llestes les fregim dins una paella amb oli d’oliva i les reservam.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.