Espanya, país pioner en el llançament de Coca-Cola Signature Mixers

Amb venda exclusiva al canal hostaleria, el juliol passat Espanya es va convertir de nou - aquest cop, al costat de Gran Bretanya - en país pioner en el llançament d'un nou producte a nivell mundial.

Espanya, país pioner en el llançament de Coca-Cola Signature Mixers

Coca-Cola Signature Mixers està ja disponible en un selecte grup de locals de mixologia en 7 ciutats espanyoles: Madrid, Barcelona, ??Bilbao, Màlaga, Sevilla, Palma de Mallorca i Eivissa, ciutat que, a més, va ser escollida per acollir la seva presentació a nivell europeu. En concret, per celebrar el llançament de la nova gamma, Coca-Cola es va associar amb BLESS Hotel Eivissa i van crear la primera cocteleria de espirituosos foscos ‘Coca-Cola Signature Mixers’. Situada en la seva luxosa terrassa Epic Infinity Lounge, al terrat de l’hotel, aquest espai es va convertir en la destinació més cobejat d’aquest estiu.
Coca-Cola té previst ampliar la seva distribució en altres ciutats espanyoles a partir de 2020. D’aquesta manera, Coca-Cola Signature Mixers tindrà una distribució segmentada que permetrà comunicar a l’consumidor que Coca-Cola Signature Mixers és diferent i millora la seva experiència a l’hora de combinar amb un destil·lat fosc.
Així mateix, Coca-Cola Signature Mixers recupera un envàs llegendari per la seva comercialització, l’ampolla Hutchinson, que va ser una de les primeres ampolles utilitzades en la història de la marca Coca-Cola, fa just ara 120 anys. Aquest envàs conviurà amb la mítica ampolla Contour, que seguirà formant part de la marca Coca-Cola.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/