Espanya, país pioner en el llançament de Coca-Cola Signature Mixers Amb venda exclusiva al canal hostaleria, el juliol passat Espanya es va convertir de nou - aquest cop, al costat de Gran Bretanya - en país pioner en el llançament d'un nou producte a nivell mundial.

Coca-Cola Signature Mixers està ja disponible en un selecte grup de locals de mixologia en 7 ciutats espanyoles: Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Màlaga, Sevilla, Palma de Mallorca i Eivissa, ciutat que, a més, va ser escollida per acollir la seva presentació a nivell europeu. En concret, per celebrar el llançament de la nova gamma, Coca-Cola es va associar amb BLESS Hotel Eivissa i van crear la primera cocteleria de espirituosos foscos ‘Coca-Cola Signature Mixers’. Situada en la seva luxosa terrassa Epic Infinity Lounge, al terrat de l’hotel, aquest espai es va convertir en la destinació més cobejat d’aquest estiu.
Coca-Cola té previst ampliar la seva distribució en altres ciutats espanyoles a partir de 2020. D’aquesta manera, Coca-Cola Signature Mixers tindrà una distribució segmentada que permetrà comunicar a l’consumidor que Coca-Cola Signature Mixers és diferent i millora la seva experiència a l’hora de combinar amb un destil·lat fosc.
Així mateix, Coca-Cola Signature Mixers recupera un envàs llegendari per la seva comercialització, l’ampolla Hutchinson, que va ser una de les primeres ampolles utilitzades en la història de la marca Coca-Cola, fa just ara 120 anys. Aquest envàs conviurà amb la mítica ampolla Contour, que seguirà formant part de la marca Coca-Cola.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.