Avgvstvs Rosat Vi orgànic amb certificat ecològic per CCPAE

Avui us recomanam l’Avgvstvs Rosat, dels Cellers Avgvstvs Fòrum d’El Vendrell. És un vi orgànic amb certificat ecològic per CCPAE, elaborat amb les varietats de Cabernet Sauvignon (55%) i Merlot (45%). Un rosat de llàgrima procedent de vinyes amb vistes al mar Mediterrani, intens i afruitat. Pertany a la DO Penedès.

NOTA DE TAST

Aspecte: Elegant color rubí que li dóna personalitat única.

Nas: Aromes i notes de fruites vermelles, pebre bo i cafè verd, pròpies del Cabernet Sauvignon.

Boca:  Potent, dens, golós. Molt saborós.

MARIDATGE

Paella de molls, Rels Restaurant

Estam davant un rosat amb caràcter i encisador que es maridarà a la perfecció tant amb embotits, carns blanques, paelles i arrossos, plats de pasta, peix i marisc.

Ideal per a un sopar entre amics on compartirem taules d’embotits menorquins i embotits ibèrics. Des d’un botifarró blanc a un llom curat, passat per una cecina del Bierzo, un pernil de Guijuelo, o embotits catalans com el fuet, el bull i la botifarra blanca trufada.

Conill i llagosta amb cebes

Conill amb ametlles, pollastre amb escamarlans, pollastre al forn a la menorquina, a més d’una porcella de Son Piris al forn de llenya, uns caragols amb conill i cranca o un pollastre o conill fregit amb alls.

Arròs amb perdius, Sa Lliga Marítim

Marida a la perfecció amb els arrossos, tant a la paella, dins el tià de terra com els caldosos. Arròs amb perdius, paella cega de musclos, pop i sípia, paella a la valenciana, i ara que estam en la tardor, ideal per als arrossos on els bolets en seran els protagonistes com un arròs dins el tià de llomillo de porc i esclata-sangs.

Macarronada de carn

Plats de pasta con una macarronada amb beixamel, una lasanya de verdures, uns espagueti amb gambes, bitxo i alls fregits o uns canelons de rostit amb salsa de bolets de tardor.

Pizzes on predomini el marisc com la marinera o les carns blanques o bé la pasta fresca farcida.

Si voleu saber més dels vins i microvins del Celler Avgvstvs Fòrum els podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.